perjantai 27. tammikuuta 2012

Kukat tuo kevään.

Joskus voi sisustaa vaikkapa pelkästään siivoamalla ja ostamalla kukkia. Niin minäkin tein tänään. Imuri esiin, sohvatyynyt sievään riviin, ihana valkoinen orkidea ja ihan kuin meillä olisi uusi ihana olohuone.


Mukavaa pakkasviikonloppua! Viltin alle vaan sisustuslehtien kanssa, ehkä lasi punaviiniä lämmikkeeksi. Kyllä se kevät sieltä tulee!



maanantai 23. tammikuuta 2012

Meillä on uusi koira. Ja sisustukseen sopiva tietenkin.

Pojat ovat hinkuneet koiraa jo pitkään. Vihdoinkin päätin hankkia sellaisen alesta ja tänään Postin kotiinkuljetus toi tuon söpöläisen kotiin. Tämä Eero Aarnion kennelistä hommattu Puppy on kovin helppohoitoinen, vähäruokainen ja mikä tärkeintä - sisustukseen sopiva. Se majailee nyt Akselin huoneessa pelijakkarana. Käytännöllinenkin siis. Suosittelen ehdottomasti jokaiseen koirakuumeiseen kotiin.



lauantai 21. tammikuuta 2012

Pyökkikeittiö.

Söimme tänään herkullista uunilohta. Ja se uunilohi valmistettiin tässä "viehättävässä" pyökkikeittiössämme. Ei siis ole keittiön ulkonäöstä kiinni, miten hyvin ruoka onnistuu, mutta siitäkin huolimatta uskon kauniin ja omaa makua miellyttävän keittiön tuovan enemmän mielihyvää ja samalla lisämausteita ruokiin. Pyökkikeittiölle jätämme hyvästit noin kuukauden päästä. Jos kiinnostaa, saa tulla purkamaan ja viemään pois. Ihan ilmaiseksi. Keitän kahvitkin ja vielä pullan kera.






Valoa torppaan.

Talon entinen asukas oli niin ajattelevainen että jätti muuttaessaan meille valaisimia tänne paikoilleen, että näimme muuttaa uuteen kotiimme. Pikkuhiljaa omat valaisimet ovat löytäneet paikoilleen - iso Lokki ruokailutilaan, pienempi Lokki keittiöön, Block-valaisin olohuoneen ikkunalaudalle jne. Tänään entisen asukkaan lamput lähtevät uuteen kotiinsa ja meille koittaa lamppupula. Yleisesti ottaenkin ihmiset kiinnittävät aivan liian vähän huomiota valaistukseen. Miksi - maailmahan on ihania valaisimia täynnä! Tai ehkä juuri siksi, sillä on vaikea valita sitä oikeaa. Ja vaikka valaistus olisikin kunnossa, ei se estä aina välillä istuskelemasta kymmenien kynttilöiden valaisemassa hämyisessä olohuoneessa.

Kävin tänään etsimässä kuistillemme kattovalaisinta, jonka pitäisi valaista hyvin, mutta joka ei saa olla roikkuva, sillä ovet eivät mahdu avautumaan, mutta jossa olisi kuitenkin jokin juju. No eipä löytynyt ei. Etsintää ei helpottanut myöskään mukana olleet 7- ja 10-vuotiaat assistentit, joita ei olisi vähempää voinut kiinnostaa äidin täydellisen lampun etsintä. Siispä kuistiamme valaisee nyt tällä hetkellä ainoastaan Ikean pieni pöytävalaisin ikkunalaudalla. Toisaalta se on aika söpö ja tunnelmallinen, mutta yritäpä sitten etsiä vaatekaapin nurkasta sitä tiettyä pipoa ja tiettyä kaulaliinaa... Valoa elämään ihmiset, elämä on siten niin paljon helpompaa, kauniimpaa ja varsinkin valoisampaa.


perjantai 20. tammikuuta 2012

Yrittäjä ei tunne vapaapäiviä vai miten se meni...

...paitsi että vapaalla voi työn ohessa ottaa lasillisen viiniä. Uusia tuulia uusista lehdistä ja pari lasillista flunssan tappajaksi visualistia viehättävästä viinipullosta. Se ei siis ole hiuslakkaa tai shampoota vaan italialaista punaviiniä.

Nautinnollista viikonloppua.


Keittiöstä suoraan kylpyhuoneeseen.

Uusi keittiö on tilattu. *helpotuksen huokaus* Turhamainen sisustajaihminen saa vaan niin pahaa ihottumaa rumasta pyökkikeittiöstä, että asiaa ei voi ymmärtää jos ei sitä voi ymmärtää. Uusi hieno on siis suunniteltu, tilattu ja tulossa. Koska keittiön kanssa ollaan jo noinkin pitkällä - hyvin suunniteltuhan on vähintään puoliksi tehty, on aika siirtyä seuraavaan suunnitteluprojektiin, poikien yläkerran kylpyhuoneeseen. Se on tosi matala ja pieni koppero vinon katon alla, mutta aah, niin viihtyisä ja hurmaava kaikessa epäkäytännöllisyydessään. Piirtelin alustavaa suunnitelmaa, miltä se saattaisi tulla näyttämään... oikeus muutoksiin pidetään.. :) Tarkoitus on kuitenkin tehdä tilasta hyvinkin ajaton ja pelkistetty ilman ylimääräisiä krumeluureja.








Tästä se lähtee.

Tämä blogi on ollut olemassa jo pitkään, mutta vain ajatuksina pääkopassani. Nyt flunssa-aallon iskettyä pahemman kerran tähän vanhaan, mutta ikäisekseen hyvinsäilyneeseen rintamamiestaloon, päätin vihdoinkin siirtää ajatukset päästäni uudenkarhean kannettavani kovalevylle ja bittiavaruuteen. Ajatuksenvirta ja sen koneelle siirtäminen valkoisella sohvalla viltin alla villasukissa ei nimittäin kuluta voimia liikoja ja onnistuu myös tällaiselta semiflunssapotilaalta.

Tämän blogin syntymiseen on monta syytä, toiset enemmän ja toiset vähemmän järkeviä, mutta nyt siirryttyäni yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan, tuntuu kovin luontevalta jakaa sisustamiseen ja miksei kaikkeen muuhunkin hyödylliseen ja hyödyttömäänkin liittyviä ideoita ja ajatuksia tätä kautta. Elän nyt siis unelmaani - olen yrittäjä ja sisustussuunnittelija, vaikka tällä hetkellä minut työllistääkin sataprosenttisesti kylpyhuoneremonttien suunnittelu ja myynti. Tarkoitus on kuitenkin jatkossa tehdä myös sisustussuunnitteluhommia ja tokihan sitä haaveilee ja tavoittelee vielä paljon muutakin. Niistä suunnitelmista lisää tuonnempana.

Tästä on kuitenkin hyvä lähteä. Sisustussuunnitelijan suurin ja rakkain projekti on tällä hetkellä oma vuonna 1952 rakennettu rintamamiestalo täällä Hämeen sydämessä. Siinä riittää suunniteltavaa ja sisustettavaa. Ihan loputtomiin. Ja niistä vaiheista tulen täällä kirjoittelemaankin varmasti eniten.

Niin ja yritykseni nimi on A-M Living Oy. Viralliset nettisivut ovat vasta tekeillä...ja nekin ensin vasta tuolla pääkopassa.. :)


Nautitaan yhdessä elämästä, sisustamisesta, Rakkaimmistamme ja läheisistämme. Elämä on ihanaa ja täynnä ihanaa sisustushömppää :)


Ihanaa kun löysit tänne. 
Toivottavasti tapaamme täällä toistekin :)

Ansku