perjantai 20. tammikuuta 2012

Tästä se lähtee.

Tämä blogi on ollut olemassa jo pitkään, mutta vain ajatuksina pääkopassani. Nyt flunssa-aallon iskettyä pahemman kerran tähän vanhaan, mutta ikäisekseen hyvinsäilyneeseen rintamamiestaloon, päätin vihdoinkin siirtää ajatukset päästäni uudenkarhean kannettavani kovalevylle ja bittiavaruuteen. Ajatuksenvirta ja sen koneelle siirtäminen valkoisella sohvalla viltin alla villasukissa ei nimittäin kuluta voimia liikoja ja onnistuu myös tällaiselta semiflunssapotilaalta.

Tämän blogin syntymiseen on monta syytä, toiset enemmän ja toiset vähemmän järkeviä, mutta nyt siirryttyäni yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan, tuntuu kovin luontevalta jakaa sisustamiseen ja miksei kaikkeen muuhunkin hyödylliseen ja hyödyttömäänkin liittyviä ideoita ja ajatuksia tätä kautta. Elän nyt siis unelmaani - olen yrittäjä ja sisustussuunnittelija, vaikka tällä hetkellä minut työllistääkin sataprosenttisesti kylpyhuoneremonttien suunnittelu ja myynti. Tarkoitus on kuitenkin jatkossa tehdä myös sisustussuunnitteluhommia ja tokihan sitä haaveilee ja tavoittelee vielä paljon muutakin. Niistä suunnitelmista lisää tuonnempana.

Tästä on kuitenkin hyvä lähteä. Sisustussuunnitelijan suurin ja rakkain projekti on tällä hetkellä oma vuonna 1952 rakennettu rintamamiestalo täällä Hämeen sydämessä. Siinä riittää suunniteltavaa ja sisustettavaa. Ihan loputtomiin. Ja niistä vaiheista tulen täällä kirjoittelemaankin varmasti eniten.

Niin ja yritykseni nimi on A-M Living Oy. Viralliset nettisivut ovat vasta tekeillä...ja nekin ensin vasta tuolla pääkopassa.. :)


Nautitaan yhdessä elämästä, sisustamisesta, Rakkaimmistamme ja läheisistämme. Elämä on ihanaa ja täynnä ihanaa sisustushömppää :)


Ihanaa kun löysit tänne. 
Toivottavasti tapaamme täällä toistekin :)

Ansku





1 kommentti:

  1. Jeeeeeee, ihan mahtavaa <3 Täällä vieraillaan ušein :) Pus, M

    VastaaPoista