keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Elämää remontin keskellä.

Joskus sitä aina salaa toivoo, että olisipa kaikki jo valmista. Mutta kun kulkee meillä alimmasta kerroksesta ylimpään kerrokseen useampaa maalipönttöä, tasoiteämpäriä, porakonetta ym. tuiki tärkeää rakennustarviketta väistellen, on pakko todeta, että ihan vähän on vielä hommia tekemättä. 

Alimmassa kerroksessa meidän makuuhuone täyttyy tällä hetkellä wc-pöntön osista, laatoista ynnämuista makuuhuoneen erittäin viihtyisäksi tekevistä elementeistä. Mutta enteilevätpähän ne onneksi siitä, että wc-remontti edistyy ja joka päivä joku osa on siirtynyt makuuhuoneesta oikeaan osoitteeseensa wc:n puolelle. Maltan tuskin odottaa wc:n valmistumista, ihan jo käytännön elämänkin kannalta se on aika tärkeä huone. Joka ilta hivelen harmaita seinälaattoja makuuhuoneen nurkassa. Miltäköhän ne näyttää seinässä? Eilen tein tärkeitä pikkuostoksia: wc-paperiteline, pyyhekoukut, peili... Ja erityisesti tämä valkoiseen liukuoveen tuleva näkötestitarra on minusta ihan ehdottomasti wc:n helmi.




Keskikerrokseen siirryttäessä ensimmäisenä kompastuu maalipönttöön - operaatio korkean rappukäytävän maalaus kun on edelleenkin kesken, koska keikkuminen tikkailla viiden metrin korkeudessa huimaa edelleen.

Yläkertaan saavuttaessa ensimmäisenä päälle kaatuu aulan puoliksi tapeteista revitty seinä. Milläköhän superliimalla edellinen asukas on tapetit seinään kiinnittänyt? 

Wernerin huone alkaa onneksi olla jo listoja vaille valmis. Sillä eikös listat kuulu kiinnittää vasta muutaman vuoden päästä? Uusi lattia on asennettu, seinät ja katto viimeistä silausta vaille kaikki maalattu, vaatekaapit asennettu paikoilleen ja päätyseinän tapettirullatkin nätisti huoneessa odottamassa seinälle pääsyä. Näyttää jo hitsin hyvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti