perjantai 10. helmikuuta 2012

Tiskialtaiden ja keittiöhanojen viidakossa.

Miksi markkinoilla on miljoonaseitsemänsataa tiskiallas- ja keittiöhanavaihtoehtoa? Onko niille oikeasti kaikille markkinoita?

Äkkiä voisi kuvitella, että sisustussuunnittelija jaksaisi hifistellä tällaisilla asioilla, mutta myönnettäköön että meidän huushollissa näiden välttämättömyyksien valintaan ei paljoakaan aikaa käytetty. Pitäisi toki tutkia hyötynäkökohtia, käytännöllisyyttä, ekologisuutta, vertailla eri merkkien ominaisuuksia ja mitä kaikkea hienoa sitä nyt nykypäivänä pitääkään ottaa huomioon... Joskus (aina) ulkonäkö menee vaan tällaisissa asioissa käytännöllisyyden edelle. No ehkä se on hieman karrikoiden ilmaistu, sillä valintamme ovat kyllä tässä(kin) tapauksessa myös laadukkaita ja jopa käytännöllisiä.

Altaan ei tarvitse olla aina harmaata terästä.



Ja jos ihan totta puhutaan niin hanaa ei ole sittenkään vielä valittu.. Ehkä tallainen..



Tai tällainen..




Niin monimutkaista... Vai pitäisikö sittenkin alkaa hifistellä? Tulisiko tällaisesta parempaa aamukahvivettä kuin tuollaisesta "ihanmelkeintavallisesta"?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti